2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değişlemtirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada zemin aldatmaır.

Beyaz duvarlarla ya da sarı yahut altın üzere öteki yıldızlı renklerle kontrast oluşturmadığı kucakin odanın daha eke görünmesini katkısızlayacaktır. şayet çok ak pak olmayan derin renk kumaşlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak için bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Bohem Vadi Nedir? Nesil dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir vasat yaratmayı umum ister. İnsanlar nesil dekorasyonlarına çoğunlukla tarzlarına…

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa kabil mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağdaş bir çekicilik tren.

Aş damı dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda degaje gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri yeğleme edebilirsiniz.

Koz, meşe, çam üzere bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Hayat dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin soğuk pembe tonları ile antrasitin dargın gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni alelumum çağcıl mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi görüntülemek yürekin kullanılabilir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Vesair renklerle kolay entegrasyon sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler peyda etmek derunin de uygundur.

Her dilde sırasıyla zirdaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile antrasit renk tonları çoğaltabilmek ve sıkıntısızıllarda canlandırmak derunin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı antrasit renk tonları hakkında olgun örtmek derunin ilişkiya tıklayın!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu cümle sebebiyle hariçarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit mai renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir sonuçsuz katan mai antrasit ile koskocaman bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir antrasit renk tonları platform oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek mecra odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page