Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, çıplak gri tonlarından biridir. Bu renk son had modadır. Özellikle salon ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası dâhilin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve foto galerisini hordaki angajmandan görebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu düzen sayesinde dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Gri duvar boyası tonları, yakın kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk üzerine bir muayene yaptım.

Sadelik ve şıklığın dengesini sağlamak dâhilin mobilya seçimleri önemli bir rol oynar. Yalnız çizgilere iye minimalist layihamlı mobilyalar mekanın üs estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Celi ve bağ çeken bir gri tonu olan çil çil gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengin mekân ciğeri tavzih üzerindeki tesiri mekanın atmosferini belirgin bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir tarz katar.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin dargın pembe tonları ile antrasitin antipatik gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni umumiyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik veya sakinlik hissi halk etmek derunin kullanılabilir.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken yaşam düzınızı güzelleştiren bekâretçi layihamları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı dide önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en neşeli anlara ortak olacak oturma grupları ve sandalye hulliyatmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Her dilde sırasıyla antrasit gri boya zirdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler goldfix antrasit tonlarındadır.

Antrasit rengi beyit dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir hava yuvarı oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve modern bir çekicilik sağlayan kombinasyonları ciğererir.

Duvarlarınızda duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyaç sprey boya duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin konum aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon stilı ile hayatımızda elan bir küme görev edinmeye temelladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page