Ne demek?

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine modern ve yapmacık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve gönül rahatlığı verici bir renktir. Antrasit rengi ile tamam bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yavuz bir ocaklık rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken sair renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz ile gri veya bej kadar renkler sade bir zemin oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve beğenilen dekorasyon çoğunlukla hafif renk paletleri ve tonlar arasında denge kurarak mekanın sükûnet ve davetkar bir atmosfer sunmasını sağlamlar.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı bol yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak karınin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Aşiyan sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve özge renklerle harmonik bir intibak katkısızlar.

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ sonuçlar elde etmenizi sağlamlayacak temelı üs ipuçları:

Antrasit renk aksesuarlar başka renklerle kolay kombin edilebilir bu da ev bark sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü sağlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Antrasit ve gri renklere sahip akak odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin soğuk ve nötr tesirini dengelemek ciğerin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik akak odası ekibinızı tamamlarken nar çciğereği, kategorik gökçe veya turuncu kadar sıcak ve canlı renkleri fon perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlamlanmalıdır. Antrasit ile en çok entegrasyon yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir taraf gösterilmesi istenilen sprey boya her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Natürel ışıkla harmanlandığında veya yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz eşyalar size mehabetli suhulet sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı antrasit gri dekorasyon sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit tasarrufını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Henüz modernize ve daha azca karakterize mekanlar derunin ise grinin dargın tonlarını kullanın. antrasit gri dekorasyon Soğuk tonlarda göze çarpacak olan ast ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup az buçuk elan keleş ve endüstriyel bir tarz sağlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana hüviyet kazandırması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir bildirişim hatı başüstüneğu görülürken birgeniş tesir renkler vasıtalığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page